Køb billet 

Pris: 325/305 Ab.: 250/230

KulturCenter Limfjord: Søndag 28. april 2019 kl. 20.00

I den kendte og elskede operette-komedie Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjerne- støv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at nde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone – teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Nor- mann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der yves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

Mød mig på Cassiopeia klinger af sjæler efter sjæler, hit efter hit, som får eroterne til at agre på scenen, og – hvem ved – måske også temperaturen til at sti- ge og latteren til at gjalde i salen. Stjernerne funkler i mere end én forstand omkring Mød mig på Cassiopeia.
 
Medvirkende: Amalie Dollerup, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø Lone Hertz, Asger Reher Troels Malling, Kristian Holm Joensen og Nina Maria Schødt Lybæk-Hansen

Instruktør: Kasper Wilton
 
Producent: Folketeatret
 
Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark