Køb billet 

Pris: 325/305 Ab.: 250/230

KulturCenter Limfjord: Mandag 25. februar 2019 kl. 20.00

Først var der Csárásfyrstinden, så kom turen til Den Glade Enke og nu er det på tide, at OperetteKompagniet tager sig kærligt af FLAGERMUSEN – denne den vel nok mest populære operette overhovedet!

OperetteKompagniets tredje produktion i rækken har premiere på Teatermuseet i Hofteatret, dét omkring Christiansborg Ridebane, til september 2018 – for derefter at drage ud på landsdækkende turné umiddelbart efter. Og den skal komme til at ramme hele 19 danske byer i løbet af sæsonen 2018/2019.

Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den travle, fraværende Eisensteins ægteskab sejler, deres stuepige Adele lyver sig fri for at smutte til bal i én af fruens fineste rober, vennen af huset Dr. Falke pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage, den gale italienske sanger Alfred gaber konstant op ude i baggården og fængselsbetjenten Frank arresterer den forkerte!

Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte – og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang i selskab med en vært, hvis motto som bekendt er: ”Chacun à son goût!” Hele balladen slutter i fængslet, hvor tømmermændene melder deres ankomst – og vi skal have fundet ud af, om stumperne i forholdet mellem vores hovedpar kan samles op og reddes !?

Strauss d. Yngres FLAGERMUSEN er den med verdens vel nok bedste ouverture, den storslåede ”Csárdás” hvor vores heltinde for alvor træder i karakter – det er den med ”Urduetten”, den berømte ”Champagnesang”, ”Min Hr. Marquis!”, ”Brødresmå og Søstresmå!” og så er det den med ”Åh Gud, hvor det dog går mig nær!”
 
Medvirkende: Rolf Heim, Signe Asmussen, Bo Kristian Jensen
Scenograf: Jens Søndergaard, Sisse Gerd Jørgensen Vibeke Kristensen og Tuva Semmingsenm Anders Christensen m.fl.
Instruktør: Thomas Peter Koppel
Producent: OperetteKompagniet
 
 
Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark