Køb billet 

Pris: b. 150/v. 250 Ab.: b. 100/v. 200

KulturCenter Limfjord: Onsdag 6. marts kl. 18.00

”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. ”Jeg gjor- de det bare af godhed”, siger Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.
 
Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selv- om mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.

I Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i agstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige gurer fra Astrid Lindgrens fortælling om en skarnsknægt med hjertet på rette sted.
 
Medvirkende: Michael Slebsager, Peder Holm Johansen Jesper Riefensthal, Tine Gotthelf Morten Bo Koch, Sofie Alhøj
Kapelmester: Anders Ortman (sidder på scenen)
Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen
Producent: Folketeatret
 
 
Skive- og Omegns Teaterkreds | Teaterpladsen 10, 7800 Skive - Denmark